17890 steg....

...blev min promenad idag! Duktig va??? *L*

När jag vaknade i morse var det  -20 grader ute och +20 inne, men klart väder. Läste lite tidning och drack en stor mugg kaffe. Tommy skulle åka till Storklinta med sin kompis och dom skulle komma vid 9-tiden. Fixade fika till honom och kokade sen lite gröt till frukost. Väckte honom tio i åtta och han steg upp glad i hågen.... Tror jag det... Men då hade det iaf blivit lite varmare ute.... bara -10 grader.... Men strålande sol!!!

När dom hade åkt iväg så kom mamma och Lennart förbi för att boka biljetterna som vi egentligen skulle ha gjort igår, men vi sköt på det till idag. Vi fikade och skvallrade ett tag och sen åkte dom hem. En lång promenad bestämde jag då att jag skulle ut på. Sagt och gjort....

Det blev en 3 timmar lång promenad över till andra sidan stan, där jag hade tänkt mig att få en kopp kaffe hos en kompis, men hon var precis på väg bort när jag ringde så jag vände om hem igen. På tillbakavägen så gick jag in i centrum och skulle köpa ett par nya solbrillor. Det är ju omöjligt att gå ute utan när det är så ljust, men dom jag senast köpte (när jag var i Stockholm i höstas) hade gått sönder så jag fick ta ett par gamla.... Hur kul är det då??? ;-)  Gick in på CK och kom ut med två par....  Nöjd, absolut!!!

Så nu är jag hemma igen och Tompa kommer väl vid 17-tiden. Han ringde tidigare och berättade att han nog stukat tummen... Hm.... Dom sista två gångerna som han varit borta och gjort sig illa och trott att det inte varit så farligt har det båda gångerna visat sig att armen varit av... Så jag vet inte vad jag ska tro om tummen? Får väl se när han kommer hem...  Men han önskade sig nåt extra gott och då fick jag tipset av en arbetskamrat, surströmming!!! Tror att han kommer att bli jätteglad. Ida hatar det verkligen  och då passar det ju bra att äta det när hon inte är hemma.

I morgon är det dags för jobb igen! Men det känns faktiskt att jag varit ledig i 4 dagar, känner mig lite bättre till mods än innan helgen. Bra.... Kanske jag får en massa gjort!!!??? Jag tror att jag kommer att vara ensam på kontoret i veckan, flera av "mina killar" är i fjällen med sina familjer. Tråkigt blir det ju, men å andra sidan så kan man blir väldigt effektiv när man är själv...

Hoppas att ni haft lika underbar måndag som jag!!

Kram/Mia


Klart med baket....

Ja, fast det har ju gått ett par timmar sen jag blev klar... Men det är först nu som jag har fått tillgång till datorn, men lugn... Än är bullarna inte slut så det är bara att komma över för en fika!!!


Efter baket så är ju det värsta kvar att göra: Disken och packetering osv...
När det var klart så insåg jag att det var lika bra att göra allt tråkigt på en gång, så då blev det på med vinterkläderna och ut och skotta snö. Minst 10 centimeter, men om jag säger att det var tungt så ljuger jag. Pudersnö.... men den ska ändå skottas... Sen en kort promenad och slutligen hem i duschen.
Pappa ska komma och fika och senare ikväll kommer mamma och Lennart förbi här. Min underbara mamma har berättat att hon ska bjuda mig på Sound of Music när dom kommer hit till Skellefteå den 2 maj, men jag måste beställa biljetterna via Ticnet och det ska vi göra tillsammans ikväll. Det kommer att bli superkul att få se den musikalen.

Nu ska jag fortsätta med min bok och bara njuta av att jag inte har några "måsten"!!!

Lev å må!!!//Mia

Påskafton...

Fy vilken dag! Hade hela dagen så jäkla ont i både hand/arm och under foten... Det är som att nervsmärtorna smittar... Så det blev bara en kort promenad och sen massor av bokläsning. Skönt faktiskt!
Jag och Tompa var bjudna till mamma på påskmiddag klockan 16.00. En timme innan så åkte vi och köpte lite vackra blommor till mamma och ingredienser för att kunna baka idag.
På middagen var min bror med familj också. Vi fick fantastiskt underbar middag med massor av mat... Jag var proppmätt redan efter kallrätterna. Fast jag blir jag aldrig så mätt att jag inte kan trycka i mig lite efterrätt!!! Det finns ALLTID plats för det..... Igår blev det glass och hjortron och hallon. Supergott!

Tack mamma för att du är den du är och för att du alltid finns för oss!!! Dessutom lagar du underbar mat....

Sen när vi kom hem så kom Tompas kompis Pontus  och hälsade på, men jag parkerade mig i soffan med "Så som i himmelen". Det är en film som gör mig lycklig och oerhört sorgsen samtidigt. En och annan tår måste jag väl medge att jag grät. När Garbiella sjunger sången som säger att hon vill leva här och ´nu och vara lycklig, samtidigt som hennes karl som misshandlar henne står där och lyssnar... Det är rys..............

Men nu är det bullbak.... Återkommer senare!

Vädret ja..... Igår snöade det från 12 och det har inte slutat ännu..... Gud, vad less jag blir... Nu ska det vara vår!!!

Kram på Er, även ni som har tur att inte ha snö....//Mia

Lite duktig har jag iaf varit!

Jag har just kommit ur duschen efter att ha varit ute och promenerat i nästan 1,5 timme. Känner mig rätt nöjd att jag kom ut idag. Det är ju annars lätt att bara vara inne och mysa när man är ledig...
Tyvärr då så blåste det lite kallare än jag trodde det skulle, men jag var ju välklädd så det gick bra.
Jag är ju en älskare av ljudböcker, men dessvärre har jag lyssnat på de flesta jag kan låna på bibblan och att ladda hem från nätet måste jag medge att jag inte kan... Önskar att jag visste hur man gör!!! (någon vänlig själ som kan hjälpa mig?) Så det blev radion och jag tycker att det tröttsamt att lyssna på musik i flera timmar... Men jag gick förbi ridhuset och blev så glad när jag såg alla underbara varelser (hästar) som lekte med varandra i hagen. Jag tror att även dom har vårkänningar :-))

Nu ska jag städa klart tänkte jag och sen blir det soffan och en bok. Började förra veckan (när vi åkte tåg till Kiruna) på en bra bok, men i veckan har jag ju varit så anti och bara sovit så då har det inte blivit läst något. Så den tänkte jag kanske läsa ut.

Sonen hade funderat på att åka och bowla, men då har ju stängt naturligtvis!!!

Senare ikväll ska jag "så klart" se Let's Dance och jag tror att jag håller på Tony... Fast jag är inte säker riktigt...*L*

Vi hörs!

Kram//Mia

Årets sovmorgon!

God morgon på Er!
Jag har idag gjort årets grej... Sovit till 07.30.... Undrar vad som väntar?
Sjukdom? Depression? Nå't måste det ju va iaf?   Ha,ha,ha....
Har nog inte sovit så länge på flera år tror jag..... *L* Dessuom somnade jag före 22.00 igår.... Med andra ord så har jag fått många timmars god sömn.

Här är iaf underbart vårväder med strålande sol. Måste idag se till att ta en lång promenad och få lite sol på mig. Det ska ju dessutom vara bra för depression sägs det!!!  :-)) Nu är jag inte deprimerad tror jag, men visst har det känts tungt de senaste dagarna!

Ida och Isac åkte till Pajala igår och kommer att vara där hela påsklovet.
- Hoppas att ni får ett härligt lov, älskade ungar!!! Och glöm inte träningarna...... *L*

Tompa kommer att vara hemma, men sista fyra dagarna ska han vara på Dreamheck och det är ju första gången och han är överlycklig över det. Fast jag fasar över hur trött han kommer att vara när han kommer hem nästa söndag.....
Borde dock inte oroa mig över det nu, det är ju flera dagar kvar!

Dagens ordspråK:
Pessimisten säger att det är ett moln för solen.
Optimisten säger att det är en sol bakom molnet.

Idag ska jag försöka vara optimisten....
Ha en bra dag och njut av att det är flera dagar ledigt nu...

Love/Mia

Claes, min räddare i nöden!!!!

Tack, det är så fantastiskt att det finns såna människor som du.
Du låter så glad när jag ringer (fast jag vet att smärtmottagningen har många som ringer), och när jag ber om ursäkt för att jag inte kunde hålla mig att ringa tills nästa vecka som vi bestämt så säger du bara att det blev ju KANONBRA att jag ringde just nu.
Jag ska få en tid nästa vecka, men problemet är att dom inte vet dom ska göra.... Där tumören växte har det nu vuxit ut en neom (knut) istället. Operationen gjordes alltså inte som den skulle första gången. Grattis......
Jag ser inte fram emot det alls, för det var hemskt att vara helt handikappad i flera veckor, men jag vill ju kunna gå obehindrat i sommar iaf..

Det har var dagens STORA GLÄDJEÄMNE!!!!

tack för det!!!

Varför finns vissa dagar?

Nu känns det som om jag i flera dagar varit negativ och det kanske jag har.... Men that's life!

Handen är skitond, blodet i handen har förmodligen koagulerat och trycker på en nerv..... Nervtumören jag opererade bort iunder foten i november har i nu börjat göra sig påmind  igen. Först flera veckor på kryckor och då jag inte ens fick stödja på benet, sen flera veckor då jag inte kunde ha skor... Sen kunde jag ha skor, men inte gå utan...
har varje vecka pratat med en underbar människa på smärtkliniken som sagt att vi på något sätt ska göra om operationen, men läkaren som ska utföra den är samma läkare som Skellefteå AIK har haft med sig på sina matcher, vilket då inneburit att jag fått vänta. Nu känner jag mig tvungen att ringa honom idag igen och ställa lite frågor, men han har inte telefontid förrän 15 så därför sitter jag kvar på jobbet. Nu kan jag knappt ens ha skor igen... De kroppsliga problemen verkar vara utan ände....

Ja, inte nog med det! En vän till mig har det lite jobbigt nu och det känns i hela min kropp........

Och sist men inte minst: En kär kollega till mig ringde idag och meddelade att hon lämnar vårt gäng... snyft...
Vem ska jag då fota när vi är på årsmöten? *L*

Glädjeämnena idag då? Ja, för att vara helt ärlig.... Idag finns inga!!!

Jo förresten: Jag har ju fått prata lite med J....

Kämpa på, det är bara lite uppförsbacke idag!!!

Kärlek till alla jag tycker om iaf//Mia

Än så länge en bra dag...

Vaknade redan 04.20 (det är ju inte klokt), men låg ändå kvar tills klockan ringde 05.00. Har hunnit se att vi åter igen nästan snöat in, men tidningen kom jag åt iaf. Ingen kul läsning dock eftersom AIK förlorade igår...

Duschen har jag också hunnit med. Sitter nu och mailar lite och väntar på nyheter och på att barnen ska vakna.

Sen tandläkaren, läkaren och så Idas besök hos läkaren också.
SEN JOBB.... Det är väl det som känns lite jobbigt.....

Ha en jättebra alla goa människor där ute.
Tappa inte sugen, världen är full av tappade sugar.... (Känns som det mest är riktat till mig själv  *s*)

Kram på Er!

Jag blir galen!

Fattar bara inte hur man kan dra på sig två utvisningar samtidigt sista 5 minuterna i matchen när man har häng......... Så jäkla urbota dumt att slå på en HV-spelare när vi redan har en utvisad...
Grrrrrrrr..........Jag är glad att jag inte är Perra Johnsson, för då hade det inte blivit kul för killarna kan jag säga...
Någon som blir rädd?
Nä, jag förstod det... *L*

Hur som helst så är jag jättebesviken på detta och det som gör att vi kommer att förlora... 0-2 och 3 minuter kvar.....

Vilken skitdag!!!

Idag var en sån dag att efter att jag varit på jobbet ca 30 minuter så önskade jag att jag aldrig stigit upp idag!!!
Eller att jag varit brandman istället för innesäljare... För hela dagen har bestått av att släcka bränder (illa brådskande ärenden) hela tiden. Mailen och telefonen har nära brunnit upp de också och jag är så jäkla less...

Hoppas att det blir en bättre dag i morgon.

Inte nog med det... min hand är allt annat än bra och idag så ringde jag upp VC och dom skulle ringa mig 14.20. Visst det gjorde dom, men min telefon ville bara att dom skulle lämna ett meddelande! Jippi!!!
Men hon ringde iaf 16.20 istället och jag fick en tid i morgon 09.30. Känns bra. Om det då blir fler sprutor eller vad dom har för förslag struntar jag i, bara det blir nåt.

Sen har jag tandläkaren på morgonen också, hurra, hurra.....
Plus att Ida ska ta bort ett födelsemärke 10.15. Lite stressigt blir det, men jag tror nog att vi ska hinna. Annars får jag väl ringa jourkillarna på mitt jobb för lite skjutsande mellan skola, jobb och VC...*L*

Nu ska jag försöka hjälpa sonen med läxan och sen heja lite på mitt AIK. Efter den har jävliga dagen så borde "han däruppe" vara snäll och ge oss en vinst tycker jag.

Ha en skön kväll och kram på Er alla!!!

Igår kväll...

... Blev det bioduk i Skelleftehamn. Rätt kul med tanke på hur himla massa gamla "kändisar" man träffar som jag inte sett på 20 år ungefär.... Det är konstigt med tanke på att vi inte bor så långt från varandra!

Man såg ju superbra på bioduken och Tompa var imponerad. Tror inte att han vill se hockey hemma fler gånger *L*
Det tråkiga var att det nog var 90% män och 5% barn och sen 5% kvinnor... Kvinnorna kanske var hemma och såg melodifestivalen, jag vet inte.

Hur som helst så ogillar jag just nu Patrik Westberg och Hans "Virus" Lindberg, kommentatorerna på hockeyn. Tycker att om man är proffsig på sitt jobb så får man inte visa hur partisk man är i matchen.  Men det var så uppenbart att dom älskar HV71 och inte tycker så mycket om Skellefteå AIK.  Dessvärre så åkte vi också på storstryk.... tyvärr. Men det kommer fler matcher.

Till Johnny och Christina vill jag  säga: Färjestad kommer också igen!!!!

När det stod 1-5 så valde vi att lämna stället och istället åka hem till mormor och se melodifestivalen klart. Men jag tyckte inte att rätt låt vann.....
Självklart val för mig var Sanna Nielsen!!! Och om folket hade fått bestämma så hade hon också vunnit.
Hon fick mig att känna sorg och smärta, BWO eller rättare sagt Martin fick mig att känna förälskelse (precis som förra gången) och Frida gjorde mig jätteglad... "Du och jag ska fånga dagen"!!!
Så borde man alltid känna istället för att bara låta dagarna springa iväg...

Igår satt jag också och skrev ett mail till min vän på en annan blogg, för att jag kände i hela kroppen att han inte mådde så bra. Men jag ville att mailet verkligen skulle bli det jag menade, varför jag la det i utkastet och skulle avsluta det idag tänkte jag... Men så i morse så läste jag hans blogg och blev otroligt sorgsen. Han mår lika dåligt som jag hade på känn!
Men det kommer att bli bättre och vi är många som tycker om dig. Kom ihåg det!!!

Nu ska jag försöka vattna lite blommor och fixa här hemma. Sen kanske jag hinner med lite träning idag, men handen känns inte bra ännu så vi får se. Det låter bara som ett bra skäl att inte träna...*s*

Ha en jättebra söndag!!!

Så trött, så trött....

Vet inte om det är veckans alla utflykter som tagit på krafterna, men jag är så himla trött... Åkte ju iväg i morse på fotbollsmatchen och såg ena halvleken, sen ringde sonen och ville ha hämtning från skolan. Han hade inte sovit en blund och var nästan vimmelkantig när jag hämtade honom. Jag skjutsade hem honom och alla sakerna och körde tillbaka till matchens andra halvlek. Tjejerna var jätteduktiga och vann... Kul för Ida att kunna spela hela matchen efter de skador hon haft. Dessutom fick hon vara lagkapten och det märkte jag passade henne som hand i handsken... Hon är inte alls lika "pratig" som jag är, men nu när hon på nåt sätt skulle "leda skutan" så gjorde hon det med bravur. Att vara lagkapten verkar vara lite som att vara chef.... Leda och fördela och vägleda på bästa sätt.... Grattis till bra kämpaanda, tjejer!!! Sen åkte vi hem och lagade lite käk, la mig i soffan för att se lite skidor och jag har knappt kommit därifrån ännu;-)Tompa hoppade isäng efter ett bad och han har inte vaknat än heller. Jag är så jäkla seg.... Men har fixat igång en tvätt, städat toaletterna, och satt på en disk, så lite har jag fått gjort iaf.... Men nu bör jag också dansa lite med dammsugaren. Funderar på om vi ska försöka få biljetter till kvällens match mellan AIK-HV71 eller om vi ska åka till en jobbarkompis och se. Alternativt åka till Skelleftehamn och se matchen på storbild... Ida ska ha fest hemma ikväll och då är inte vi så välkomna att vara hemma nämligen. Ja, vi får se hur vi gör.
 
Ha nu en jättebra eftermiddag och kram på Er!

Isbädd....

Isbädd....... är något jag definitivt inte är sugen på. Otroligt vacker att se på, men jag törs nog nästan lova att jag aldrig kommer att betala flera tusen kronor för att få ligga på is. Nä, tacka vet ja min egen sköna säng!


God morgon!

Precis som jag trodde så hade jag inga problem att vakna innan väckarklockan i morse heller, trots att det blev lite sent igår...
Solen har gått upp, det är -4 grader ute och att  "Morgonstund har guld i mun" stämmer verkligen. Jag har gått igenom alla morgontidningar sen i tisdags och Ida har ätit frukost. Det blev gröt innan matchen. Jag är ingen morgonätare utan vill helst ha varit vaken ett par timmar innan jag ens funderar på frukost. Kanske jag hinner det mellan samlingen och matchen.

Det är ingen som ringt från skolan inatt, så jag antar att Tommy har skött sig relativt bra iaf... *L*
Han ska ha hämtning mellan 10 och 11. Men jag kan tro att om dom vaknar väldigt tidigt så vill dom nog hem snabbare. Hoppas bara att jag hinner se Idas match klart.

Ida sa just att hon har träningsvärk (???, hon som tränar 10 pass i veckan..) i armarna efter att ha spelat badminton och då förstår jag precis... *s*. Själv har jag träningsvärk i ljumskarna (?) och lite i vaderna och jag antar att båda kommer från slalomåkningen, eller det som iaf var försök till åkning....


Tompa ringde just och jag blir lite full i skratt.... Jag förstod och trodde att dom skulle ha svårt att sova länge med tanke på att dom sover på skolan, men sanningen verkar hellre vara den att dom inte somnat ännu... *L*
Så antingen blir det en lite grinig dag eller också har jag en som tänker sova bort dagen. Vi får väl se. Föredrar dock det senare....


Fantastisk skidåkning och underbart väder!

Fantastisk skidåkning och underbart väder!Det har varit några superbra dagar uppe i Björkliden. Underbart väder både torsdag och fredag... Jättefina backar, bra skidor och alldeles ljuvligt roliga kompisar. Tack Annika för alla oförglömliga "skidminnen" jag kommer att bära med mig hela livet!!! Som du vet är en del av dem dokumenterade och jag funderar på att lägga ut dem.... Vad tror du?  *L*

Men nu är jag hemma igen och hemma är nog bäst iaf.... Sonen sover över på skolan och dottern kom just hem. Vi har pratat lite om den minnesgudstjänst hon varit på i afton och som visst var jättejobbig (naturligtvis) men samtidigt jättefin. Efter kyrkan så åkte dom som ville och orkade, ut till havet där han "försvann" och tände ljus och marschaller.  Min arbetskompis som körde mig hem i kväll, ringde och meddelade att han inte undgått att se alla ljus som lyste vid Kågefjärden och att det var så fint och samtidigt så jobbigt att se. Så nu är mina tankar naturligtvis hos hans mamma och pappa och syrra som kämpar varje dag för att orka med att veta att han finns någonstans där ute...utan att man
 har hittat honom trots mycket sökande.

Vet inte om jag orkar packa upp nu, tror inte det. Jag hoppar nog i säng, för i morgon ska jag upp 05.30.
Fast att säga att jag ska upp tidigt är en lögn. Jag kan nästan aldrig sova längre än till 5 iaf och även i veckan när vi varit uppe lite längre så har jag vaknat vid halv fem- fem...
Men i morgon ska Ida spela match på konstgräset och har samling 07.15.

Sov gott och dröm söta drömmar... 
Förresten, det gjorde jag i natt... Och vaknade faktiskt riktigt glad i morse! Jag var KÄR i natt!!!   Fast det roliga var att jag inte vet vem som var föremålet, men själavårdande var det iaf.

Ishotellet

IshotelletPå onsdag eftermiddag åkte vi till Jukkasjärvi och besökte ishotellet. Det är andra gången jag var där och även förra gången så var det med jobbet. Det är otroligt vacker, och jag tycker absolut att alla som har möjlighet ska åka dit någongång.

Sparkparkering

SparkparkeringHar aldrig tidigare sett en sådan.... Men tycker att den var rätt cool... Den var utanför Scandic Hotell i Kiruna!

J.....

Helt plötsligt känns det inte lika svårt att vara borta ett par dagar... Det finns ju datorer på hotellet!!! *S*
Jag ska roa mig för både dig och mig och vi ses på lördag.... *asg*

Kiruna i dimman!

Jaha, då har jag kommit fram till Kiruna. Vi kom fram 1,5 timme senare än vi skulle igår pga att tåget saknade signal... Jättekul att stå still mellan Älvsbyn och Boden*L*
Herregud, vilken resa... Men det är inget som passar sig att berätta om här...

Försökte höra matchen mellan AIK och HV71 på radion medan vi åkte, men med tanke på att killarna skulle prata hela tiden så kan jag inte påstå att jag hörde speciellt mycket... Men visst iaf att det stod 1-1 när vi kom fram till hotellet. Mötte så en man utanför som uppmärksammade att vi var AIK-are och han meddelade att en trappa upp fanns en tv som sände matchen....  Kom upp lagom för att hinna se McDonell göra 2-1!!!!
Då var den jobbiga resan redan glömd. Killarna gick iväg för att käka någonstans, men jag duschade och hoppade isäng nästan genast. Skönt!

Idag är det jättedimmigt här och det går nästan inte att se till LKAB fast det igår var enormt vackert med alla lampor som lyser upp där på natten. Hoppas bara att vädret blir bättre till i morgon då vi ska åka skidor.
Klockan 13 åker vi till flygplatsen för att hämta upp resten av Sverige... *L*, och drar sen vidare till Ishotellet i Jukkasjärvi.
Nu ska jag gå upp och packa ner sista sakerna i väskorna och checka ut.

Ha en bra dag på ER!

Kram//Mia

Grattis på födelsedagen gumman!

Idag fyller min älskade dotter Ida 17 år, och det är 5 året i rad som jag lyckas att vara bortrest med jobbet....
Men jag har lovat att oavsett vad, så kommer jag att vara hemma och fira henne ordenligt nästa år.

Till Ida:  Jag kan inte förstå att 17 år kan gå så fort. Dagen då du föddes var absolut en av de två lyckligaste dagarna i mitt liv (den andra var då din bror kom). Du var så liten, så vacker, hade så mycket hår och var inte ens skrynklig *L*
Du var en 10-poängare som läkarna sa... Och det är du fortfarande!!!
Jag är och kommer alltid att vara stolt över dig, främst för att du är dig själv och inte låter andra bestämma över dig! Du är så klok och eftertänksam, men samtidigt har du  en egen stark vilja. Det är lite av alla dessa delar tillsammans som kommer att ta dig dit du vill, oavsett om det kommer att handla om fotbollen, ditt yrkesval eller ditt familjeliv.
Jag älskar dig så ofattbart mycket, och jag tror att du vet det!!!
Ha nu en underbar födelsedag tillsammans med Isac, mormor, morfar, brorsan och alla andra som kommer att fira dig idag och i morgon!
Vi ses på fredag,  men presenten kommer i morgon.

Puss och kram till dig min underbara unge från mamma!


Julklappar den här tiden på året?

Ja, på mitt jobb kan man få det... Meningen var väl att vi skulle få det i tid, alltså före den 24 december, men eftersom väldigt många valde samma sak så tog det slut.
Men nu har jag iaf bäddat med mina nya sängkläder som jag hämtat som paket och det blev rätt fint. Kommer att kännas bra att krypa ner där om ett tag...

Sov gott ni andra också!!!

Kram på Er!

J, jag blev jätteglad när du ringde...

Va kul det är att vara barnslig.....

Idag insåg jag verkligen att jag kan vara rätt barnslig ibland. Skulle skjutsa Ida till Reko för att kolla sin fot och sen till skolan...Hon undrade lite hur jag körde och jag försökte förklara att jag tycker att det är skitkul att köra i alla stora vattenpölar nu när det är vår!!!! Men man får akta sig så att man inte får en tvätträkning i brevlådan :-))
Sen tillhör jag också den kategori människor som älskar när det börjar lukta "skit" ute på gatorna och i skogen, då är det vår... Oj, vad jag längtar, men nu är det iaf mer eller mindre översvämning i varje korsning och bara det är ju ett steg i rätt riktning, om ni frågar mig..... Fast det är inte många fler än jag som tycker att det är kul...

Nu vet jag varför jag är singel!

Läste i tidningen alldeles nyss att det stått i The Times varför en del människor är singlar och om det är så att man vantrivs med det och en del punkter stämmer så ska man kanske ta sig en funderare...

NÅGRA SKÄL TILL ATT DU ÄR SINGELKVINNA

* Du har nallar på sängen
* Du har din katt med på ditt profilkonto i Facebook
* Du skriver med färgat bläck och använder smileys i dina handskrivna brev.
* Du tillbringar varje ledig stund med din bästa vännina och hennes man.
* Du kan utbrista: "Gud, är du tvilling?"
* Du äger inga par läderbyxor      ( Jesus, är det det som är anledningen...? Jag äger inga...)
* Dina vänner beskriver dig som bräcklig   (Absolut inte, mina säger att jag är hopplös)
* Du använder fortfarande tjocka hårsnoddar.  (Ha, ha, ha... Det skulle se kul ut i mitt hår...*fniss*)

När det gäller männen går Times tuffare fram...

NÅGRA SKÄL TILL ATT DU  ÄR SINGELMAN

* Din inredning består bara av en 60 tums platt-tv, en ihopvikbar säng och en trasig brödrost
* Du har gett din penis ett namn
* Du äger ett par Foppatofflor och bär dem varje dag
* Du reser dig upp när du hör nationalsången   (Alltså.... Hallå.... Det bör man iaf på hockey *s*)
*
Du är bara bög när du är full
* Du tycker att flygplansmaten är höjdpunkten på resan
* Du rakar benen för att göra bättre sportsliga prestationer
* Du behåller ditt bluetooth-headset på när du har sex


Ja, tänk på saken..... Men jag tror inte att ovanstående punkter är anledningen till att jag är singel iaf.

Ha en superdag alla goa människor, både ni glada och ni som är mindre glada.

Efter regn kommer solsken...


FÖRLÅT!!!

Helt omedvetet har jag sårat och gjort någon väldigt ledsen...
Det känns absolut inte bra och jag har tänkt väldigt mycket på det sen igår kväll...
Kom då fram till att detta inte är första gången det inträffar och jag tror att det beror på att jag är som jag är... *L*
Någon som förstår? Den jag gjort ledsen/sårat förstår nog...
Jag är spontan (kanske lite för mycket), jag visar och säger om jag tycker om någon likaväl som jag säger ifrån om jag tycker att något är fel.

Jag önskar att du ville prata med mig.... Jag förstår nu varför du inte svarat mig när jag har försökt nå dig...

Du betyder mycket för mig och har så alltid gjort! Glöm inte det!!!
Och ring mig när du känner att du vill och orkar...

Varma kramar till dig och allt kommer att blir bättre!  Jag lovar!!!

Yes, det blir match ikväll...

Trodde ju att jag skulle behöva vänta tills nästa helg, men jag ska få se ikväll redan. Problemet är ju att Ida tränar med två olika lag och jag har ibland inte koll på vilket det är som gäller för tillfället... Så det blev en glad överraskning...

Men så fick jag också ett mail från någon som oroar sig över mig... Ett fantastiskt fint mail... Jag kan ta hand om mig själv och har (tror jag... *s*) alltid kunnat det... så känn lugnet, det gör jag!!!!

Nu ska jag åka.

Kram på Er!

Nu ljusnar det och jag mår bättre....

En vän till mig brukar säga att jag lätt att hitta glädjeämnen i livet och just idag kan jag hålla med...
(Fast lätt att känna mig otillräcklig också.... eller hitta fel på mig själv)...

För det första så ringde pappa för någon timme sen och sa att det luktade "Gocka" i vardagsrummet!?!?!?!
När jag var liten så kunde jag inte säga Docka, vilket gjorde att av pappa fick jag mitt smeknamn "Gockan".
Nu hade jag förlagt min halsduk där igår och han undrade hur det kunde komma sig att det luktade som att jag var där... Men till slut kom halsduken fram vid soffan... Guccidoftande... Och enligt honom så är den ju rätt färgglad också... Vit och orande.... Men jag gillar både lukten och färgen. Jag skulle visst få se om jag skulle få tillbaka den*s*. Ja, han är kul min pappa!

Har just varit ner på stan en sväng och på vägen dit hamnade jag bakom en man med rutig keps (och dom ska hålla sig från bilkörning) och vi hamnade i Skellefteå mest olycksdrabbade kostning, Torsgatan...
Han och jag skulle rakt fram... Bilen mittemot skulle sväng upp och förbi oss...
Mannen framför trodde nog att han skulle vänta vid stopplikten tills alla andra gått och lagt sig. Och det var tydligt att mannen mitt emot (som inte hade keps) förstod att det var bäst att vänta med att köra, även om han också skulle få stå där i flera timmar. Hur som helst så kom gubben till slut iväg och då var det ju dags för mannen mitt emot att också få köra, men icke... Han vågade nog inte. Jag körde fram till min stopplikt och i samma veva som han såg att jag VERKLIGEN STANNADE så vågade han sig iväg. Glatt vinkande och leende....
Konstigt, men jag blev betydligen lättare i hjärtat av det leendet.

Sen så kom det som gjorde att jag fick SOMMARKÄNNING!!!!!!
Jag såg fotbollsspelare på konstgräset, samtidigt som det är värsta regn-och snöstormen ute.
Det blir som en känsla av förälskelse när man inser att säsongen snart är igång och det kommer att bli sommar även det här året. Var dessutom in på Idas fotbollshemsida och ser till min förtjusning att hon har match på konstgräset nästa lördag 08.15!!! Jag lovar, att oavsett hur trött jag är efter att ha kommit hem från Björkliden kvällen innan så kommer jag att stå där och njuta. Hoppas bara att hennes fot läkt så pass att hon kan träna i veckan. Vi ska i morgon och kolla foten igen och då får vi väl se vad dom säger....

Jag vet att jag inte ens borde skriva det här, men spontan som jag är så gör jag det iaf...

J, jag saknar din röst.....



Kärlek och relationer

437851-6 Tyvärr så har jag insett att inte många människor (som jag känner) och som är i en relation har det bra!!!
Det är så tragiskt... De allra flesta jag känner har mer eller mindre problem och det värsta av allt är när jag ser och hör att dom är ironiska eller elaka med varandra.
Igår hamnade jag och min vän i en djup analys av detta.....
Hur detta komma sig? Visst vill man väl leva med den man älskar och den man älskar agar man inte!!! Inte mig iaf...
Jag berättade lite om vad jag har för intryck av andra människors relationer till varandra och då säger hon:
Ja, när du säger det så inser jag att det nog är så. - Jag känner X som jag tror är lycklig.... Och hon har ingen man!
Det känns som om du är lycklig... och du har ingen man!!!
-Fast jag känner faktiskt ett par som är lyckliga och det märks verkligen. Så kontentan av hennes analys:
Hon kände ETT par som är lyckligt!

jag tror inte att hon menade att vi var lyckliga för att vi inte hade någon MAN, utan för att vi inte hade en partner... Vare sig det är en man eller en kvinna.

Jag för min del då?
Jag vet att min vän är VÄLDIGT lycklig då hon just flyttat ihop med en ny man.
Annars kantas de flestas relationer av ironi, förnedring av olika slag och svartsjuka, vilket gör att den ena känner sig instängd i ett förhållande som inte är friskt.
Och så undrar människor varför jag är ensamstående???????

Självklart vill jag ha någon att leva tillsammans med och framför allt någon som jag kan slösa min kärlek på... Just nu är det barnen i första hand, men jag hoppas ju att mannen i mitt liv ska ringa på dörren en dag! *L*

Någon som jag vill somna och vakna med. Någon som vill dela glädje och sorg med mig. Någon som vill skämma bort mig med kärlek och som jag kan skämma bort. Någon som ler åt mig när jag är sur och grinig och säger att jag är bra som jag är...
Någon som pussar på mig när jag sitter vid frukostbordet och håret står åt alla håll  och kanter och säger: Du betyder mycket för mig!

Någon som tröstar mig när jag är ledsen och som skrattar tillsammans med mig när jag är glad.
Det är min drömprins och om han finns det vet jag inte!!!???
Men jag kommer inte att nöja med med mindre! Ska man det? *SL*

Så till alla par: Visa varandra att ni älskar varandra. Strunta i att påpeka skitsaker och kom ihåg varför ni förälskade er i varandra en gång!

Nu snöar det igen och jag känner att jag längtar bort från snön (men det är inte kallt, +2) och till ett varmt ställe. Thailand skulle inte sitta fel. Kanske jag köper en trisslott när jag senare ska promerna upp till Maxi. Om jag vinner så lovar jag att ni ska få veta det.

Kärlek till alla och låt era medmänniskor få veta att ni tycker om dem!

Kram//Mia



Min morgonkompis

Min morgonkompisDen här sprutan ska jag ta varje morgon ett tag framöver och jag säger bara: Vilken himla tur att det inte ät bikinisäsong (även om jag hatar att ha bikini..*S*), för man får verkligen blåmärken på de ställen man stuckigt in sprutan. Det går mad andra ord inte att fuska och säga att man tagit den fast man fegat ur och struntat i det.... *L* Det är väldigt lätt att räkna blånaderna!
så nu ser min mage ut som om den fått en svårt sjukdom av något slag....fniss... Nu vet jag ju att det inte är så och handen börjar återfå sin normala form. Perfekt, med tanke på att jag ska ut i skidbacken nästa vecka. Men jag har lovat både mina barn och mina arbetskamrater att jag ska ha handledsskydd med mig. Dom tycker att jag är "hjärndöd" som inte sätter mig i en hundspann istället, men jag tycker att man ska göra det man tycker är roligt. Jag kan inte hela tiden tänka på att om jag gör det eller det så finns risken att jag skadar mig!!! Tänk så himla tråkigt livet skulle bli då? Nä, jag gillar nog utmaningar lite väl mycket ibland, men det mår man bra av.... Eller rättare sagt så mår jag bra av det!!!

Dagen idag...

Idag vet jag inte vad som kommer att hända. Jo, jag måste naturligtvis sätta ihop ugnsluckan igen (hur nu det skagå, det blev en himla massa bitar *s*)
Sen tror jag att det var lite idrott på tv:n också.
Ida kommer hem ikväll och jag måste väl börja tänka på vad jag ska packa med mig till Björkliden. Bland annat ska jag tvätta mina täckbyxor. Eftersom dom är ljusa så finns det ju en och annan risk att dom blir lite fläckiga när man ex grillar korv.. Men jag gillar dem! Annars hade jag genast köpt ett par svarta.

Pappa kommer väl snart antar jag. Han är uppe lika tidigt som jag och har inte förstånd om att jag inte vill ha besök i ottan även om jag är vaken och uppe. Jag älskar att gå omkring här i gympabraller och fliströjja och bara njuta av ensamheten på morgonen, utan att behöva tänka på att någon ska se mig.....

Sen så tänker jag också mycket. Jag VET att jag inte borde det och att jag borde försöka att lägga min energi på annat håll. Det är han som håller i taktpinnen och jag tänker låta det förbli så. Vi kanske aldrig ens hörs mer men jag har iaf fått höra hans röst.........

Puss på Er alla människor där ute som vet att jag tycker mycket om  er! Ni är många!!!!

Vilken låt!!!!

Vilken låt!!!!Vilken alldeles underbart, fantastisk låt Sibel sjöng igår. Jag fick verkligen gåshud över hela kroppen och det finns en särskild jag sände mina tankar till när jag hörde den.......

Kvällen skräll stod ju då naturligtvis Johnsson- Häggkvist för! Vilken chock för Carola att inte få komma vidare till Globen nästa vecka. Jag kommer nog att läsa tidningarn idag iaf...Men eftersom jag gillar Andreas så var ju honom jag tyckte lite synd om. Jag tror nog att han klarat sig bättre om han kört sitt eget race...

Drinken!

Drinken!

Han hade gjort varsin "drink" till oss (hur hade han hunnit undrar jag... jag varj u bara borta 5 minuter och alla ljus var ju tända också...?) "En mommes speciale... Bara en massa vitaminer med äpple och apelsin, ingen sprit för mammorna ska ju sen ut och köra bil" Ja, det var ju jag som skulle skjusta hem Katta även om hon verkligen tjatade på att få gå. Man skickar inte hem i vän sent i snöstormen! Nä, jag sa att eftersom hon ändå inte går speciellt ofta, så fick hon skippa det nu också. Hur som helst så var drinken jättegod och det var dessutom både äppelbitar och morötter uppe på kanten... Inte har han fel på fantasin direkt. Katta hade ju redan gjort iordning lite tilltugg innan jag kom så det tog hon med sig. En jättemysig kväll!

Andra chansen!

Katta ringde tidigare på dagen och undrade om jag ville med på stan för att ta en fika, men jag tackade nej bara för att hinna städa klart... Men vi bestämde att jag istället skulle komma till henne på kvällen för att se "Andra chansen". Hennes sambo var ändå på fest och det är ju mycket roligare att förfasas över resultaten tillsammans än ensam.
När jag och Tommy skulle åka från pappa så ville han förbi Willys för att köpa nån sorts dricka för att kunna vara vaken länge sista lediga dagen... Inget en mamma tycker om, men ibland för man kanske vara lite tyst med vad man tycker.
Hur som helst så kände jag att han kanske hellre ville att vi skulle vara hemma hos oss så att han inte skulle behöva vara helt ensam. Det hade nämligen blivit ett jäklar väder och snöstorm är ett ord som stämmer rätt bra med hur det såg ut. Ok! Jag ringer Katta och frågar om jag ska hämta henna istället och det går jättebra.
Jag lämnar av Tompa hemma och säger åt honom att medans jag hämtar så vill jag att han ska fixa lite mys hemma...
Resultatet blir: MASSOR med levande ljus, alla som vi har framme (25 st) plus att han lagt en massa värmeljus i vattenbad. Men den störtsa överraskningen var det han hade i kylen....

Tack Stefan, du är en pärla!

Tack Stefan, du är en pärla!Q



Min pappa fyllde år den femte, men är väl inte direkt den som vill att man ska fira hans födelsedag så mycket... men det blev iaf beslutat att vi skulle komma över och fika igår em. Han vill aldrig ha någon present och jag är väl lite av samma åsikt.. Presenter kan ju vara jättekul, men ännu roligare om jag får dem bara för att någon vill överraska mig.. Hur som helst: Han uttryckte häromdagen att han gärna skulle vilja ha Sahara Hotnights senaste skiva att spela i bilen! Ja, va kul, då fanns det nåt som vi kunde köpa och som vi visste att han verkligen ville ha. Enkelt...Tji fick vi!
Jag sökte med ljus och lykta i två dagar efter denna skiva, men den gick inte att uppbringa. Väl hemma hos min pappa så ringde jag "en vän"! Frågade om han kunde hjälpa mig och visst det kunde han. Han fixade skivan på två röda och sen så var han så himla rar att han promenerade upp till mig och la den i min brevlåda.... Du är en pärla!!! Så nu på morgonen kommer pappa förbi för en kopp kaffe och för att hämta skivan!

Skidåkning

Sen var det ju mycket skidåkning på tv:n och jag älskar att se det... Önskar väl kanske att jag också hade en sån förmåga att vara så "tjurig" att jag kunde lägga min energi på en sak på det sättet som idrottarna gör...
Kalla, vad säger man? Nu blev det en andraplats för henne, men hon är ljuvlig att se.
Söderberg, vilket kraftpaket och hur han åkte igår. Ren utklassning om ni frågar mig och jag var inte ens orolig att han skulle tappa orken sista milen.

Men efter det insåg jag att jag var TVUNGEN att städa... Efter att han haft höger arm i gips 1,5 vecka så kändes det lite som om jag låg efter med en del städning. Bland annat så tog jag isär spisluckan och´den ligger fortfarande i diskhon i nån form av lösning..
Gjorde iaf ett ryck och kände mig lite euforisk när jag var klar.
Tänk vad bra man kan må av att städa ibland! Jag brukar säga att städa och speciellt när man kastar bort allt man inte behöver, är lite som att städa SJÄLEN... min själ mår bra nu.....*SL*

Han ringde...

Han som konstigt nog har fått mina genomfrusna känselspröt att vakna till liv ringde faktiskt...Nu vet jag hur han låter...Mmmm.....
Som jag sagt tidigare så finner jag honom INTRESSANT och det gjorde väl förstås att jag mer eller mindre bombarderade honom med frågor om allt möjligt!!!
Han berättade för mig att han hade varit tveksam till om han skulle ringa, men jag är jätteglad att han gjorde det *L* Men.... jag har all förståelse till hans tvekan!
Klockan blev 2 innan vi la på och även om det var sent så hade jag lite svårt att sova.... Wonder why?

Trots det så vaknade jag som vanligt tidigt... 07.30... och visste inte riktigt vad jag skulle göra av morgonen.
Jag fick och satt på kaffet, gjorde en brasa och sen traskade jag ut för att hämta tidningen (jag gör alltid upp brasan först så att jag känna den underbara lukten av björkved när jag väl är ute).

Tänker förstås på honom, jag ljuger om jag säger nåt annat... Inte nyttigt!!!!

Efter tidningen så kom jag på att jag nog skulle läsa ut Niclas Janssons bok "Rivet skinn". Jag hade inte så många kapitel kvar så det tog inte lång tid. Herregud, vilket liv en del människor lever!! Jag blir rädd bara jag läser om det och förstår nu bättre att allt som nyheterna kablar ut om kriminella gäng och deras sätt att "ta hand" om varandra är helt rätt och riktiga. All heder till Niclas som valt att ta sig ur detta liv och dessutom föreläser om det. Jag och sonen var och såg honom i november och det var kanonbra. Så en uppmaning till alla Skelleftebor: Passa på att lyssna på honom här i Skellefteå på tisdag!!!!
Dessvärre så sitter jag på tåget till Björkliden, annars hade jag garanterat lyssnat på hans berättelse en gång till.

Papper, papper, papper, så långt ögat kan nå....

Dagen började ju perfekt då jag fick skotta mig fram till brevlådan för att hämta in den så efterlängtade tidningen i morse.... AIK naturligtvis. Tompa var ju på matchen igår och jag fick via sms veta att han synts flera gånger, men det hade jag missat!?!?!!? Känner jag inte igen min egen högt älskade son? Man kan ju undra??

Men sanningen var den att jag just nu läser en intressant bok som heter "När mamma sover" och varje gång som HV71 var i vår zon så valde jag att fortsätta läsa (det var lite för spännande för mitt hjärta) och när jag hörde att spelet vände så la jag boken på armstödet och kikade lite mellan fingrarna...*asg*
Och jag antar att det var då vi hade besök i vår zon som sonen var i bild!!!

Hur som helst så var det ju allt som stod skrivet om matchen igår som var det som lockade extra i morse.

Sen så packade jag lite havregryn och ett kokt ägg (kändes lite tidigt att är frukost vid 06.30)i  väskan och begav mig gående till jobbet. Tack gode "någon" att jag har gångavstånd till jobbet, för det hade inte varit kul att måsta skotta ut bilen.

Väl på jobbet så började vi i vanlig ordning med massor av kaffe och dagens skvaller... AIK förstås och lite annat också. Sen började helvetet...

Vet inte vad som har hänt på värt huvudkontor i Norrköping?!?! Dom verkar få mer lön ju mer listor dom skickar ut på vad vi ska lyckas åstadkomma innan måndag. Blääää..... Jag som varit gipsad ett tag ligger väl lite risigare till än andra, men å andra sidan så har jag ett jävla tempo när jag sätter den sidan till. Jag kommer nog att jobba lite i helgen för att hinna med att fakturera så mycket som möjligt innan vi tar tåget på tisdag till Björkliden. Det ska bara bli så himla kul!!!! hoppas bara att jag inte bryter höger arm, den vänstra gör ju ingenting.

Tog förresten min andra spruta i morse och det gick bra, fast jag tvekade lite innan jag tog tag i en valk *s*
och satsade att pricka rätt... Men det gick bra! Var ju naturligtvis tvungen att fråga sköterskan igår och man kan gå på "After Work" när man tar blodförtunnande och det gick ju jättebra.... *s* Så jag var tvungen att ställa om frågan: Kan jag dricka cider eller är det kört med det? Icke...

Nä, nu ska jag jobba så att jag kanske kommer hem idag. Sonen har åkt med mormor och morfar och pimplat och jag hoppas att dom bjuder på middag när han ska hämtas... Snälla mamma.... Din mat är ju så god och dessutom blir det inte lika mycket disk hemma hos mig *L*.
Dottern är ju hos pojkvännens mamma i Pajala och dom verkar som vanligt ha det jättebra. Bara dom får vara tillsammans så är dom lyckliga. Precis som jag tycker att det ska vara.

Ta vara på helgen och varandra!!


Yeeeeeeeesssssssssssssssss!!!!!!!

Hela kroppen bubblar av lycka när jag inser att AIK gått till slutspel!!!
Kvällen kan nästan inte blir bättre.....

Jo, om telefonen ringer förstås, men det räknar jag inte med....

Gud så skönt det var med vinst. Men jag var lite sur på Åkerman ett tag, men nu är han förlåten...

Sov så gott alla goa människor där ute! Det ska garanterat jag göra!!!!!

Extra kramar i kväll till Ida, Tommy, J och Hela Skellefteå AIK


Har svårt att koncentrera mig just nu!

Av ren smärta så tog jag själv bort gipset i natt vid 4-tiden... Det kändes som om handen höll på att sprängas!
ringde sen direkt på morgonen (den tid läkarna vaknar :-)) och fick en tid 11.15.

Väl där konstaterade han att min hand såg allt annat än bra ut och att jag inte hade någon spricka utan nåt trassel med blodet.... Och nu ska få ta blodförtunnande sprutor varje dag. Själv!!!!

Hur som helst så fick jag gå iväg för att hämta ut sprutorna och sen skulle jag komma tillbaka så skulle en sköterska visa mig hur jag skulle ta dem. Men tji fick jag...... Denna medicin fanns inte att uppbringa i hela kommunen!!!!  JIPPI!!!   Och dessutom begränsad tillgång så i bästa fall skulle dom få tills i morgon. Annars vet jag då inte vad jag ska göra. Det spränger ju i handen så jag har lust att själv göra litet hål och släppa ut lite blod... Hmmm... kanske det jag ska göra!

Ja, ja.... Det är som det är med allt.... Men båda jag och läkare förstår att jag och barnen nog är tre måndagsex...Fast väldigt trevliga sådanan!!!!   *asg*   Fast det är han också!! Tack för din vänlighet, ALLTID!!!

Kram på Er!
Ikväll hejjar vi på Skellefteå AIK!!!!!

Någon har väckt mitt intresse!!!

Och det ska jag säga... Det händer inte varje dag, inte ens varje år..... Jesus, jag är ju hopplös!!!!
Jo, faktiskt som en groda utan ben om du frågar dom som känne rmig.

Jag tänker väldigt ofta på honom och det stör mig att jag inte kan prata med honom...
Än så länge mailar vi bara och jag bara älskar att få mail av honom. Han är intressant, skriver underhållande (jag garvar ofta) och får mina känselspröt att öppna sig lite.... Farligt!!!!! Jo, jag vet!

Det kommer att kännas jättetomt nästa vecka då jag ska tillbringa 4 dagar i Björkliden, men jag får väl försöka stå ut...

Så sant som det är sagt: Det som inte dödar, härdar!!!

Till dig:
Jag tänker på dig när jag somnar och när jag vaknar!!!
Jag hoppas att du får en jättebra dag!!!

Känns fortfarande så här...

Känns fortfarande så här...Klicka på mig...

Fick en kick på lunchen!

Gick hem och gjord en riktigt nyttig omelett till lunch. Enormt god med både paprika, lök och champinjoner, men sonen tackade högra makter att "han inte föddes till att gilla sån mat"... Ha, ha,ha...

Eftersom jag var ensam som skulle käka och resten av familjen gjorde annat så gick jag till rummet med min mat och slog på tv:n! Fick se reprisen på "Så ska det låta" och det var ju kanonbra.
låtarna kanske inte riktigt var i min smak, men att bara se Danny och Sonja sjunga fick mig på rejält gott humör. Har hela livet önskat att jag begåvats med sångröst, men där var gud inte nådig alls.... snyft....

Hela jag bubblade av glädje och vällust när jag hörde dem sjunga och det sitter faktiskt i fortfarande... *L*

Med andra ord: En kanonlunch!!!!

Mer gladsång till mänskligheten!!!!!

Kram på Er//
Mia

En härlig tisdag 4/3.

När jag vaknade i morse vid 5-tiden så var det bara 20 grader varmt inne, så jag förstod direkt att det blivit lite kallare ute. Helt rätt...-7 grader. Tack och lov hade sonen hämtat in ved igår kväll så det var bara att sätta igång en brasa. Det är verkligen lika underbart varje gång... Ljuset, lukten och att höra hur det knastrar...

Det var lite mulet när jag gick iväg till jobbet, men nu skiner solen och det droppar från taken!!!! VÅR!!!

Tyvärr så fick vi bara 1 poäng av LHC igår, men man får väl vara glad över det lilla *L*. Mycket värre hade det varit om jag hade varit Luleåfans...
Inser att jag ser lite kul ut när jag nu sitter och försöker jobba (Jo, det tar enormt lång tid)... Jag håller en lysgrön märkpenna mellan tummen och gipset och den får vara alla mina fingrar på höger hand.... Man tager vad man haver!!!

"Livslust är att alltid ha kommande projekt i ögonvrån"

"Vänta inte på den stora lyckan, så att du missar den lilla!"


Love/Mia

Gud va gött!!!

Det tror jag Perra tycker nu efter andra perioden i hockeyn..... Två snabba mål och helt plötsligt så leder vi. JIPPI!!!!!!!!

Kärlek åt alla!

437851-4



Tänk vad vi skulle må bra om vi bara kunde älska oss själva...

Puss på mig...*L*
Och på dig!!!

Mina fiender just nu...

Mina fiender just nu...



Är dessa jäkla (förlåt) gummipluppar som tränger in i varje söm som varit i fotbollstältet... och sen så kommer dom bara fram lite då och då så jag får dammsuga nästan hela tiden fram tills nästa träning...*s*

Fast å andra sidan så är jag väldigt glad över att jag inte har värre fiender än så...

Hur gick matcherna då? Jo, förlust i första med 1-3, mot ett mycket mer kämpande lag och sen en vinst med 3-2 men det räckte tyvärr inte för att gå vidare. Men jag var lika glad för det! Det var lite kallt ute och nu fick jag istället åka hem och göra upp en brasa att värma mig framför... Underbart!
Nu väntar vi bara på Linköping-AIK........

Tompa har fotbollscup idag...

Tompa har fotbollscup idag...



Och därför kommer jag att vara ledig och åka och kika. Det är ju fantastiskt kul att dom hittat en sport som dom gillar, men jag blir lite för nervös för att det ska vara hälsosamt...(Han är nämligen målvakt).
Nu är det väckningsdags, men jag återkommer med resultat senare.

Ha en bra dag.

Kram till alla goa människor!!!

Allt tar så lång tid just nu!

Har lyckats att falla och få en spricka i högerhanden och är därmed gipsad...Jippi!!!!
Särskilt bra att det är höger med tanke på att jag är högerhänt:-))
Så det är anledningen till att jag varit osynlig på min blogg ett tag. Så om du ser en massa stavfel så beror det inte på att jag plötsligt blivit dyslektiker utan på att fingrarna inte gör som jag vill...

RSS 2.0